Abonamente disponibile prin: www.AmBilet.ro
Afis-Maximum-Rock-Festiva-2022-4
Abonamentele sunt disponibile la următoarele prețuri:

* 99 lei - Abonament Early Bird (primele 200) 

* 129 lei - Abonament Presale   

* 160 lei - Abonament Normal acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Taxa de procesare:  10 lei / bilet.
Comandă aici!
IMPORTANT:


* Biletul este valabil in format electronic, descarcat de pe email direct pe telefonul mobil sau pe tableta sau printat la o rezolutie cat mai buna pentru a permite cu usurinta scanarea codului de bare si implicit a permite accesul in locatia evenimentului.

*La intrare biletul poate fi schimbat cu o bratara care va trebui purtata obligatoriu pe toata perioada evenimentului. Deteriorarea, ruperea sau instrainarea acestei bratari, atrage anularea biletului si restrictionarea accesului la eveniment.

*Nu instrainati biletul in forma lor fizica sau electronica. Nu trimiteti catre alte persoane emailul prin care ati ajuns in posesia biletului deoarece o singura persoana poate avea acces la eveniment pe baza scanarii codului de bare de pe bilet. Daca mai multe persoane prezinta la intrare acelasi bilet, respectiv acelasi cod de bilet, doar prima persoana care prezinta un cod valabil va avea acces la eveniment, iar celelalte copii ale biletelor vor fi retinute, urmand ca posesorii acestor copii sa fie trasi la raspundere de catre autoritati pentru fals si uz de fals.

*AmBilet.ro si organizatorii nu vor despagubi persoanele care prezinta bilete ce nu sunt valabile, care au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

*Va rugam sa cumparati bilete doar de pe www.AmBilet.ro sau de la punctele anuntate oficial de catre organizatorii evenimentului. Nu cumparati bilete de la punctele de vanzare neautorizate deoarece va expuneti riscului de a cumpara bilete false. *Organizatorul evenimentului are dreptul de a anula sau modifica data, ora, locul de desfasurare a evenimentului.

*In cazul anularii evenimentului, cumparatorul are dreptul de a cere inapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii biletului cade in sarcina organizatorului si va fi returnata integral in maxim 30 zile (de la data evenimentului) prin intermediul AmBilet.ro. Mutarea evenimentului intr-un alt loc (sau data) din aceeasi localitate, nu constituie un motiv pentru rambursarea biletului.

*In cazul in care evenimentul este anulat, organizatorul nu va deconta costurile suplimentare (cazare, bilete de tren, bilete de avion, taxa de procesare etc.).
*Detinatorul biletului este obligat sa se supuna controlului corporal facut de catre organele de securitate abilitate la accesul in locatia de desfasurare a evenimentului.

*Agentia de ticketing AmBilet.ro este marca inregistrata AmBilet.ro SRL, e-mail: bilete@ambilet.ro


Mulțumim!