ȘTIRI

  • 23.06.2017

MOONSORROW, NIGHTMARE, SHADE EMPIRE și ANURYZM sunt noile nume confirmate pentru a 7-a ediție Maximum Rock Festival care va avea loc în perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane din București. Acestea se adaugă trupelor deja confirmate, precum SODOM, FOR THE WICKED, STAGE OF REALITY și VLAD IN TEARS.

Din păcate, avem și o veste neplăcută. Din motive obiective care nu țin de organizatori, trupa XANDRIA nu va mai putea fi prezentă la ediția Maximum Rock Festival 2017. Trupa este nevoită să renunțe la acest concert din cauza prelungirii turneului american din acea perioadă, ceea ce îngreunează întoarcerea în România. Suntem în discuție cu managementul trupei pentru a încerca readucerea trupei în România pentru un concert separat și ne cerem scuze pentru această situație creată!

Cei care doresc returnarea biletului o pot face timp de 10 zile de la acest anunț, trimițând un mail la adresa contact@ambilet.ro.

Începând de astăzi, biletele pot fi achiziționate de pe www.ambilet.ro la prețul de 115 lei. Primele 100 de persoane care achiziționează bilete pot beneficia de un discount de 10% din prețul anunțat folosind codul „MaximumRockFestival” ca voucher.

Pentru confortul participanților, vor fi puse în vânzare în total doar un număr de 1200 bilete, așa că nu uitați că numărul lor este limitat!

  • 10.05.2017

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine în 2017 cu o nouă ediție indoor care va avea loc în perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane din București.

Aflat deja la a șaptea ediție, festivalul a adus de-a lungul timpului nume cunoscute pe scena rock/metal internațională precum Kamelot, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Annihilator, W.A.S.P., Dark Tranquility, Samael, Tristania, Unleashed și multe altele.

Mai mult decat atât, Maximum Rock Festival nu a neglijat niciodată industria locală, invitând, de asemenea, și formații autohtone, printre care amintim GOD, E-an-na, Tiarra, Hteththemeth, White Walls și multe altele.

Primele confirmări pentru ediția de anul acesta vor fi anunțate curând!

În scurt timp vor fi anunțate și primele nume confirmate pentru ediția din 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *