REGULAMENT

Prin achiziționarea unui bilet sau abonament la MAXIMUM ROCK FESTIVAL, cumpărătorul se obligă să accepte și să respecte următorul regulament:

* Biletul este valabil pentru o singură persoană (sau în funcție de specificația existentă) și pentru un singur acces la spectacol. Biletul își pierde valabilitate după ce cumpărătorul / spectatorul părăsește locația evenimentului.

*La intrare abonamentul va fi schimbat cu o brăţară care va trebui purtată obligatoriu pe toată perioada festivalului. Deteriorarea sau ruperea acesteia atrage anularea abonamentului.

* Biletul nu poate fi schimbat pentru un alt spectacol sau eveniment decât cu aprobarea scrisă a organizatorului.

* Biletul nu este rambursabil, cu excepţia cazului în care spectacolul / evenimentul este anulat sau reprogramat.

* Mutarea spectacolului / evenimentului într-un alt loc din aceeaşi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletului.

* Atunci când un spectacol / eveniment este reprogramat, biletul cumpărat rămâne valabil pentru dată reprogramată sau se poate rambursa la cerere. Cererile de rambursare trebuie efectuate în maxim 28 de zile calendaristice după dată anulării spectacolului / evenimentului la punctul de vânzare de unde acestea au fost achiziţionate iniţial.

* Rambursarea contravalorii poate fi efectuată numai în condiţiile în care biletele sunt intacte.

* În cazul în care un spectacol / eveniment este anulat, organizatorul nu va deconta costurile suplimentare (cazare, bilete de tren, bilete de avion, etc.).

* Deţinătorul biletului este obligat să se supună controlului corporal făcut la accesul în locaţia spectacol / eveniment de către organele de securitate abilitate.

* Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detaşabil)
* Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
* Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
* Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente, substanţe periculoase şi mâncare
* Este interzis accesul cu umbrela,  în caz de ploaie se vor folosi doar pelerine.
* Este interzic consumul de droguri sau de alte substanţe ilegale. Această constituie infracţiune şi se pedepseşte conform prevederilor în vigoare.

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute poate aduce cu sine anularea biletului şi poate interzice accesul deţinătorului biletului la eveniment.

De reţinut:

* Copiii până la vârsta de 8 ani au acces gratuitcu însoțitor (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Copiii după varsta de 8 ani și până la vârsta de 14 ani au nevoie de bilet și de însoțitor (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Persoanele peste 14 ani nu mai au nevoie de însoțitor (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepsește conform legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *