Istoric

Povestea Maximum Rock Festival a început în anul 2006, la Cluj Napoca, din dorința de a crea un  festival care să aducă muzica de calitate mai aproape de urechile iubitorilor de sonorități rock/metal.

W.A.S.P, Crematory și multe alte trupe au întregit line-up-ul primei ediții, astfel că feedback-ul primit ne-a încurajat să continuăm, iar în 2007, OverKill, U.D.O și mulți alții au urcat pe scena festivalului în cadrul celei de-a doua ediții Maximum Rock Festival.

Pauza lungă pe care festivalul a luat-o ne-a făcut să luăm decizia de a ne continua activitatea într-un alt oras, așa că din 2013, București a găzduit următoarele ediții, cu MyDying Bride și Samael capete de afiș în 2013, Dark Tranquility și Evergrey  în 2014, Epica și Annihilator în 2015 și, nu cei din urmă, Kamelot și Moonspell la ediția din 2016.

Susținem atât trupele autohtone cu experiență, dar și cele aflate la început de drum, așa că în fiecare an încurajăm formațiile românești să participe, printre care amintim For The Wicked, White Walls, Dirty Shirt Goodbye To Gravity, Tiarra, E-an-na, GOD, dar și multe altele.

      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *