Histori

Povestea Maximum Rock Festival a început în anul 2006, la Cluj Napoca, din dorința de a crea un  festival care să aducă muzica de calitate mai aproape de urechile iubitorilor de sonorități rock/metal. W.A.S.P, Crematory și multe altele au fost trupele care au întregit line-up-ul primei ediții. Feedback-ul primit ne-a încurajat să continuăm, astfel că în 2007, OverKill, U.D.O și mulți alții au urcat pe scena festivalului.

Pauza lungă pe care festivalul a luat-o ne-a făcut să luăm decizia de a ne continua activitatea într-un alt oras, așa că din 2013, București a găzduit următoarele ediții, cu MyDying Bride și Samael capete de afiș în 2013, Dark Tranquility și Evergrey  în 2014, Epica și Annihilator în 2015 și, nu cei din urmă, Kamelot și Moonspell la ediția din 2016.

Susținem atât trupele autohtone cu experiență, dar și cele aflate la început de drum, așa că la fiecare ediție încurajăm formațiile să participe. Ne amintim, astfel, de For The Wicked, White Walls, Dirty Shirt Goodbye To Gravity, Tiarra, E-an-na, GOD și multe altele.

Maximum Rock Festival 2016  Maximum Rock Festival 2015  Maximum Rock Festival 2014  Maximum Rock Festival 2013 Maximum Rock Festival 2007  Maximum Rock Festival 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *